OM IDAG INTE VAR EN ÄNDLÖS LANDSVÄG.

Det tar lite tid innan man förstår vissa saker. Döden är ett exempel. Thåström ett annat.


jag önskar ja hade råd med penisförstoring.


Roland 25 år säger: De första resultaten kändes redan efter ett par veckor. Jag vill inte påstå att mitt ”vapen” direkt växte med hela 10 cm, men jag kände en kraftig tillväxt av den sexuella energin och mitt ”vapen” har liksom blivit kraftigare.

 

asså äre bara ja som tkr de ser ut som bilden är helt randomly taken från google.

 

Google som förövrigt är ett jävligt farligt ”vapen”. allt finns där. Från penisförlängning (jag googlade penis och tog "jag har tur" å sen klicka ja mej vidare - helt förlitat på att google ger mig rätt länkar). Sedan hamnade jag inte helt osökt på gratis porrfilmer.

 

Och fy fan. Asså alla - framförallt tjejer (!!) - borde nån gång i sitt liv tvinga sej själv att härda ut en ja säg 20 min lång porrfilm. jag klarade det inte, men nån gång. Då jävlar.

 

PORR ÄR VIDRIGT. DET ÄR FEL. Sånt jävla kvinnoförtryck. (hee)

 

En sexuppsats (novell!!!?) kanske kommer någon annan gång. Och alla bryyds, de e inte så svårt å hitta en pörrfilm, googla bara å sen äru där. LET’S SEE SOME FITS!! (fist???)



så här köt ser ja ut när ja köllar pörr!

 




även när du är pigg så ser du väldigt väldigt trött ut


I want you to love me, like I'm a hot guy

Keep thinkin' of me, doin' what you like
So boy forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight
I wanna make your bed for ya, then imma make you swallow your pride


Fan, så kommer de en jävla massa jobbiga blattar, här nu när vi precis har kommit igång

med lite skönsåång här längst i bak i bussjäveln. Dem vet säkert inte ens vart Växjö (växsjö*,haha) ligger. Dem kommer bak till oss. Stojar och luktar blatte. Fy fan va jobbigt. Ändå kan jag inte rå för att jag blir lite nervös och biter av mig nagelbandet. Det gör svinont, men ja märker det knappt. Det blöder mycket. Så när en utav blattarna sträcker fram handen tar jag vänster. Det blir lite dumt. Killarna tar för sig, snackar på och det är jävligt enkelt.

Fan va fel jag hade.

”asså såhär äre rätt å uttala rätt på västskötska” (ja brer på min breaste västskötsta).

”Va sa du växjöska? Ä ni från  Växjö??? sa blattekillen.

”Tss, vet du ens var de ligger?? sa ja, me glimten i ögat givetvis. Ja ville ju inte medvetet träffa en öm punkt.

”ööh, ja Småland. Jag har faktiskt MVG i Geografi” Han fortsätter snacka om sina betyg och han är så inihelvetes stolt å re e jävligt fint!!!

Jag blev glad.

Eller asså lite dåligt samvete att man har sådana jävla förutfattade meningar om allt å alla. Men också, att jag - då fort jag fått höra att han har bra betyg och går ekonomiprogrammet - anser att han är en bättre människa.

Det är vidrigt, men det är fan så en svenne ser på livet.

(sry för jävligt fel skriven text. men har varit vaken drygt 19 h nu. BAJS go natt)


denna dag. Ett liv

sommar är fint. I morgon åker jag till en Smög men vännen en. det blir fint.

de gick nästan på första försöket

I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

man är alldrig(medveten felstavning) snygg när man ligger

VILLE BA SÄGA DEEE!!!!!!!!!!!!!!
!

saker blir aldrig riktigt som man tänkt ssej! å iblann räker de sååå

saker blir aldrig riktigt som man tänkt ssej!

 

 

”HAR DU BLOOGGGGG?????????!”

 

 

”åhh ja måste läsa den, du är så jövla snhygg#

 

”Fan du seer ut som Robyyyn” MUP

 

jag leter efter mina glasögon, me hittar dem ej.

 

Jag har rakat mina ben. Men vill det ej.

 

jag ligger i MIN säng, men vill de ej.

 

Ja klippte mitt höör, men vill de ej.

 

JAG har smsat MITT ”EX”. MEN VILL DE EJ

 

JAG HAR PÅ CAPS LOCK. men vill de ej.

 

Jag tänker klart men vill de ej.

 

detta är till dej Kicki å Vilma, men

 

Ja vill de ej.


What's eating


Gilbert Grape

Arnie ska fylla 18 om bara några veckor. Han och hans äldre bror Gilbert befinner sig ute på landsvägen och väntar. Det väntar på att husvagnarna ska åka förbi dem. Arnie vill springa längs med dem. Han älskar det. Men han börjar bli otålig. När ska dem komma? Arnie vet inte. Han frågar sin kloka bror.En bil syns plötsligt långt borta i fjärran och den har en husvagn bakom sig, där kommer en till, och ytterligare en. Arnie hoppar euforisk. Han försöker springa och skutta i samma fart som bilarna åker. Han klarar det inte. Men det gör inget. Detta är ändå hans lyckligaste stund på året. Med Gilbert.

Arnie är utvecklingstörd, pappan i familjen tog självmord - Gilbert agerar således far. Mamman har inte lyft sig från soffan sedan pappan tog livet av sig. Hon är därför mycket fet och orkar inte göra något. Systrarna sköter då det mesta i hushållet. Men det är Gilbert som har störst ansvar över Arnie.

Gilbert arbetar i den lilla stadens lilla mataffär. Ibland tar han bilen hem till en kvinna och ”levererar mat”. Arnie följer oftast med vart Gilbert än åker. Men han har svårt att sitta still. Han gillar att klättra i träd och höga silvriga torn med stege i. Han vill klättra allra högst upp. Men han blir ideligen stoppad av att polisen kommer. Gilbert lovar då att det inte kommer hända igen.

Hemma gör syskonen i ordning maten i köket. Ställer den på bordet för att sedan flytta det in till vardagsrummet där modern sitter i soffan. Vid middagen diskuteras det kring Arnies födelsedag. Arnie vill ha varmkorv och äta.

En dag går en korthårig tjej förbi där Gilbert sitter och äter med sina vänner. Dagen efter kommer hon in och ska handla i affären. Hon behöver även få varorna hemkörda. Tjejen heter Becky och bor med sin farmor i en husvagn för tillfället. Bilen gick nämligen sönder på vägen. De träffas dagen efter, och (vad vore de för film annars?) de blir förälskade.

När Arnie en dag får springa fritt rusar han till det höga silvriga tornet med stege och lyckas klättra ända upp innan polisen kommer. Han vrålar ut sin lycka över den lilla staden. När polisen tillslut får ned honom tar de resolut in honom på stationen. Gilbert kan inte göra något. När denna nyheten når mamman reser hon sig upp från soffan - för första gången på 10 år - och åker till polisstationen och hämtar hem sin son. Folket i staden skrattar åt henne. Familjen görs till åtlöje, de förlöjligas.

Gilbert spenderar tiden med Becky, glömmer bort Arnie. Han möter svårigheter. Han vill inget hellre än att vara bra och alla till lags. Han älskar sin bror över allt annat, men Becky. Det är något speciellt med henne. Arnie är dock speciell, han med.

Dagen innan Arnies födelsedagen fungerar Beckys farmors bil och de ska ge sig av dagen därpå. Becky får emellertid en inbjudan av Arnie.

Gilbert ville bevisa för sin mor att han inte alls skäms för henne - att han älskar henne ovillkorligt - genom att presentera Becky för henne. Det är ett högtidligt och ytterst bisarrt möte, men fint med tanke på omständigheterna. Sedan ger sig Becky och farmorn sig av. De säger inte Hej då, för det är ”något man säger till någon man inte kommer träffa igen.”

Kalaset är i full gång. Mamma sitter inne i huset hennes man hade byggt och tittar på tillställningen. När det är slut har hon stärks, men på ett sällsamt sätt. Hon ställer sig upp. Börjar så stillsamt som är möjligt röra sig mot trappan, upp till övervåningen. Steg för steg. Syskonen tittar stint, men med förhoppning. På övervåningen lägger sig modern i sin stora säng och vilar. Barnen kommer med vatten och beröm, lämnar henne sedan i fred. Arnie kommer in en timma senare, vill berätta vad han fått i födelsedagspresent. Skriker lyckligt på sin mamma.

Hon vaknar inte.

Barnen väljer att elda upp huset, för att slippa förlöjligas ytterligare när lyftkranen skulle komma och hämta modern.

Arnie ska fylla 19 om bara några månader:

- Are they gonna come soon, ‘cuz I gotta get back home.

- Pretty soon.

- Åh, I want them to come.

- Do you wanna go home?

- No I wanna see them.

- How many mile ‘till they come, Gilbert?

- Three million, buddy.

- Look, they coming here now, Gilbert. Look!



What's eating Gilbert grape

I’m not in to that, that whole external beauty thing, you know. ‘Cuz it doesn’t last. You know - eventually your face is gonna get wrinkly, you’ll get grey hair, your boobs might sac. You know, So what?

It is what you do that matters, right?


Citat från den filmen. Bra.

åo

huvudvärk, (o)betydelsefull musik, sms, svälja tuggummin, desperation, planering.
Det är lov, slappna av.

röv

bara föratt jag har en vän som har en pojkvän som är så otroligt rolig å framförallt charmig så ska jag härma honom med hans små DAGENS TIPS han utför på facebook.
Dagens Tips från mig är alltså: SMSa inte OM ditt så kallade X med din kära vän med din alldeles nyinköpta telefon du inte riktigt förstår helt än. Du skickar troligtvis fel SMS till fel person och det kan leda till drastiska, men ack så roliga missförstånd.
Snälla, döda mig inte om jag skrattar.

troubled water

 

Linnea är 5 år. Det är höst. Torsdag.

 

Barnen är ute och leker någon hopprepslek. Kom alla mina hästar eller något sådant. Det går i alla fall ut på att hoppa över snöret utan att trampa på det, för då stannar hela leken.

 

Ett utav barnen förstör emellertid leken hela tiden. Hon trampar på snöret.

 

Linnea är naiv, ivrig men resolut. Hon tar tag om det andra barnets axlar. För bort henne mot staketet samtidigt som hon säger de magiskt förbjudna orden; ”Du får inte vara med”

 

Sedan vänder Linnea på klacken och fortsätter leken.

 

När hon sedan kollar bort mot staketet igen är inte barnet där längre.

 

Plötsligt, när leken går som bäst hör Linnea sin favoritdagisfrökens barska röst säga; ”Linnea, kan du vara snäll och komma hit”

Linnea kollar på sin favoritfröken, sedan på kompisarna hon lekte med, och till sist på barnet som står bredvid sin favoritdagisfröken.

 

Barnet gråter.

 

”Har du sagt att inte hon får vara med”, säger fröken. "Isåfall måste du säga förlåt vet du, Linnea”.

Linnea är förskräckt. Hon har aldrig fått skäll förut. Inte ens en tillsägelse.

 

Aldrig gjort något fel.

 

Hon känner hur halsen börjar klumpa sig. Går fram till den andra flickan och säger de mest magiska orden:

 

Förlåt, Malin, förlåt.


slir

att ligga och tänka på natten är som att drunkna

men att ligga och flyta på vatten är som att rymma


bra.

Man slänger inte en slips, så är det bara.

puss

har mer hår i armhöla än på huvudet. Det är förbannar jävla bra.

pulver

"Vad är det för skillnad på en fladdermus och ett mus-fladder" Rasken.
Trevlig kväll. Kunde varit sämre.

Det är synd om Oslo också

Fy fan. När jag känner mej i behov av att sätta saker i perspektiv brukar jag googla på fattiga barn i Afrika endast för att inse att mitt liv visst är bra och det kunde visst varit sämre. Så gjorde jag nu med när ja kände mig skitdeppig, men fyfan. Torkan i Somalia/Kenya osv är den värsta på 60 år, men för 60 år sen fanns det ju inte lika många människor som det gör idag. Har aldrig blivit så illa berörd.
NI SOM INTE ÄR ILLA BERÖRDA KAN DRA.
Ni som vill göra något åt detta (små summor gör faktiskt skillnad sägs det) klicka på länken nedan å skänk en ca 50 lapp.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/sa-kan-du-hjalpa-de-svaltande-i-ostra-afrika
I vissa fall kan det faktiskt bli MÖ bättre!!

letar efter en mer passande låt just nu, men lyckas inte.

when your feeling down

and your sky is grey

and the people that you love

well they have nothing lovely

to say


when your days are long

and lonlier than before

when your bed is cold

and the sheep are at your door


i'll take you away

i'll take you away

i'll take you,

i'll take you away

i'll take you away


when you're tired of working

like a slave

and the smell of the coffee bean,

well it just won't go away

and you friends, well they've got

nothing good to say

you just call out my name

 



The Best Thing In Life Are Not A Thing (ja ä cool)

 

Du ska behandla din nästa så som du själv vill bli behandlad

fick jag lära mig på scouterna när jag va 10 år. Jag förstod aldrig vad som menades med begreppet din nästa. Nu förstår jag. Jag försöker efterleva det men det är svårt som fan. Det är det och jag tänker inte vara klyschig och säga att alla människor är lika mycket värda och blablabla för det är vidrigt att ljuga. Jag tänker inte vara klyschig alls.

 

Eller jo jag måste ju vara det(vitsen med detta inlägg), för idag nådde en av alla dessa klyshor fram till mig. Jag behandlade inte min nästa som jag själv ville bli behandlad, det går nog inte. Jag sket istället i allt som hade med andra och göra och var ego. Tänkte bara på mig själv och jag framhävde mig själv ja, på ett sätt som jag vill bli framhävd. Jag kände mig självständig, nöjd och säker. Det fungerade jävligt bra för

 

Jag såg mig själv så som jag ville att min nästa skulle se mig.


vilken härlig dag tack gode gud för världen

När man gått omkring som en zombie hela dagen ända sedan man vaknat och det enda man egentligen orkat tänka på konstant (bortsett sex och problem) är när får lägga sig och sova igen är det en bra dag. Iallafall när natten infinner sig och man inser att det är omöjligt. Man kommer inte kunna somna. Man är pigg som en lärkvinge. Då är det en jävligt bra dag! Fler sådana tack! :)


You better shape up!

Småkusinerna var här.

 

Vilgot 8 år: ”Vart är Johan?”

Jag, vilsen 16åring: ”Vi är inte tillsammans längre”

Vilgots ögon spärras upp: ”Men ni pussades ju!!!! Kan man göra det då?”

Jag: ”Jaa, då kunde vi det, men inte nu längre

Vilgot: ”Vem ska du pussa nu då?”

Jag: ”Nu får jag pussa vem fan jag vill!!!!”

är inte så mycket för å lägga upp bilder och så, men nu känner jag att bloggen behöver piggas upp lite så jag jobbar på det :)

Livet är en hora och jag har inga pengar.

 

Avskyr hur ångestladdad bloggen börjar bli. Antar att det beror på... mej (logiskt??).

 

1 vecka brukar det gå innan jag börjar tänka igen. Börjar analysera, börjar minnas, börjar vilja saker, börjar våga och för att sedan, börja misslyckas. Eller tro att jag har misslyckats i alla fall.

 

Man hamnar i en horsituation (ofta de ordet fanns i ordlistan men inte ångestladdad och bloggen!?) som man är fullständigt fast i. Man tar sig nästan upp ur det men då tar pengarna slut och man hamnar i horandet igen.

 

men en dag då kommer det bli bra och i min nya fress är ja helt jävla fucking unstopable.


Vill också tona ner det hela med att påpeka att jag är ungdom och aah, de kanske räcker så så förstår ni. De e inte lätt å va 16, snart 17.


Hypokondri

 

barnen är ute och leker. jag känner mig trött och håglös.

”Blodbrist är en vanlig orsak till trötthet. Blodbrist på grund brist på järn ses ofta hos menstruerande kvinnor. Menstruationen gör att man varje månad förlorar blod och därmed järn, varför behovet av järn i kosten ökar. Andra orsaker till järnbrist är graviditet, järnfattig kost, tarmssjukdomar som ger ett generellt nedsatt näringsupptag i tarmen, till exempel glutenintolerans (celiaki) eller Crohns sjukdom. Järnbrist utan någon förklaring ska alltid undersökas av läkare, eftersom orsaken kan vara små sår i tarmen på grund av polyper eller cancer. Blodbristen kan också bero på brist på folsyra eller vitamin B12.”  källa: http://www.netdoktor.se/astma-allergi/?_PageId=822

 

Nu ska jag lära känna min penis.


ä

33 dagar + 33 dagar = 66 dagar of despair skulle jag vilja säga.

 

dag 1 försvann mycket mörkt, mycket damm, men i vägen fanns det silar som ändå gjorde att mycket stannade kvar, men ja brydde mig inte om det. Då.

dag 33 var allt slut.

dag 66 försökte ja börja om

 

men dagarna finns kvar, trycker och det är svårt.


och Nej, jag är inte deprimerad, bara lite cynisk och bitter.


allt var svävande men nu så ser jag klart

allmänt nedstämda symtom heter en spellista på min Spotify - där ja förövrigt heter något så kreativt som bajsstråle. och det är nu dessa 2 möts. på natten. den som försöker vara seriös, med seriösa spellistor med seriösa och allvarliga texter. den möter bajsstrålen. det blir för mycket. den starka skillnaden gör mig sårbar och feg. men sårbarheten är tydligast och mest skrämmande. detta händer ofta. dagen är en annan än natten och de allmänt nedstämda symtomen finns där under bajsstråleytan.

allmänt nedstämda symtom

Vem sa rädda världen ikväll då?

Auktoritet - ett ord man fick lära sig i Hedvigs A-Ö. Jag har emellertid aldrig gillat det programmet så jag har lärt mig det å andra vägnar. Men just auktoritet är något man har när man säljer jordgubbar ute på edvinssons jordgubbsodling i Truve.
Jag brukar vanligtvis älska auktoriteten. Känslan av att bestämma över andra som frivilligt kommit dit. Att VETA något som inte dem vet. Att vara i överläge. Ha auktoritet.
Men fan, jag är 16 år, trotsig, bitter å jävlig. Så idag tröttnade jag på auktoriteten. Orkade inte vara trevlig. Var förbannad på alla dumma kärringar som inte fattar orden. "Plocka var fan i vill, men de finns mest gubbar här närmast vangen!" (Nej, jag var inte otrevlig).

Människor. Det är nog egentligen det det handlar om. Människor är jävliga i allmänhet. Jag tror det är lite det vi går ut på. Annars funkar vi ju inte. Kommunikationen blir onödig och utan kommunikation blir allt bajs.
Bra avslutning. HEJ

Ma chérie

och ja mitt samvete är svart. Svart som en Norrlandskog den 23 december (November?)
Eller jaa svart å svart snarare samma färg fast gul, eller grön.

Jens

"Att längta efter framtiden är att fly nuet."

Jiddu Krishnamurti

(OKEJ, jag erkänner, när jag skrivit klart inlägget googlade jag på kända NUET citat å fann dessa, jag har inte den blekaste aning om vem Jiddu krisfkkdsa är. LIVE WITH IT).




Livet
.
Har ingen reflektion.
Jag har la filat lite på min image den senaste tiden. Det är viktigt det där, nämligen. I TONåren iallafall.
"Hur vågade du, egentligen?"
"Jaa, som du ser så är det ju inte så jävla vågigt - snarare klippt!"
Eller vafan.
Jag är en jävligt grym människa bara, lite bättre än alla andra - aah i allmänhet helt enkelt.
Kärleken.
Har en jävla massa reflektioner.
Orkar inte, för dem finns där hela tiden. Det räcker nog så faktiskt.
framtiden.
Det finns en sådan. Och jag lever nog lite för mycket för den, framtiden alltså. "En dag - då kommer de bli bra".

NUET:
är emellertid allt detta samtidigt. Det är i Livet Nuet finns. Jag. I Nuet finns Kärleken. Kanske inte så framträdande, men ändå, närvarande. Och det är för Framtiden Nuet finns.


natten är tung och jag ligger naken.

äta yoghurt, kolla sej i spegeln, fixa, planera, lyssna, stänga av, slappna av, ge järnet, koncentrera sig, borsta tänderna, skura golvet, ta ut fel lins, vara naken, dricka mjölk.
Nu måste jag sova.

tur att man inte är alkis iaf

Jag känner hur det är på väg

Snart kommer jag inte klara det längre

Desperationen närmar sig

Nu är den här

Måste hinna

innan det hinner ifatt mig

 

Jag börjar söka

men vet inte vart jag ska leta

Desperationen gör sig påmind

Måste hinna

innan det hinner ifatt mig

 

Tillslut

finner jag min räddning

känslan är obeskrivlig

jag hann

jag klarade det

 

Jag fann mitt älskade lypsyl


äldre å minnen

farmor å farfar träffades till denna musik



Det är fina saker det. Någon gång är man ung, skaffar sig minnen. Sedan blir man gammal och kommer ihåg. Men det är någonstans därimellan de flesta befinner sig i livet.

 

Det är vackert att lyssna på farmor och farfar om hur de träffades för 65 år sedan ute i parken då de lyssnade på dragspelsmusik. Det är vackert att höra hur de minns, hur farmors ögon lyser av lycka när hon tänker på sina minnen. Vilket fint liv hon har haft. Tänk att få känna så när man är gammal. Vilket fint liv jag har haft.

Men för att kunna tänka så tror jag att fina minnen är oerhört viktigt och för att få det måste man leva. Göra det bästa av varje dag och bla bla bla - fy faan va klyschig jag låter nu. Ussh! haha men jag blir lite cynisk näeeh lyrisk menade jag, (haha) av att lyssna på och träffa farmor. Vi lever i så olika världar, har så olika förutsättningar.

 

Som sagt (måste nog tyvärr avsluta med en klyscha), jag är ung och ska nu skaffa mig minnen som jag  kan minnas när jag är gammal och tänka just - vilket fint liv jag har haft.



en får la höppas att de finns nön

Oh I'm scared of the middle place 
Between light and nowhere 
I don't want to be the one 
Left in there, left in there

KONTRASTER

 

har jag tänkt på idag. Kontraster mellan hur man känner och mår. Skillnader mellan hur man beter sig, beroende på vilken situation man hamnar i. Beroende på vilka förutsättningar man har. Ta kroppen tillexempel; den förbereder sig genom att äta(goda förutsättningar), kroppen använder maten på bästa sätt(förvaltning) och sedan skiter man ut det(slutprodukt). Bra metafor där Linnea. Det här kan bli något!

 

Idag har jag således varit på ja, bra humör. Så länge jag har haft folk ikring mig. Blir jag ensam kommer Tyst nu och andra tankar till mig. När jag vakna nynna jag helt oprovocerat på min egenpåhittade låt ”mitt liv suger”. När jag sedan ”städade” sa jag mitt eget motto - ”En dag - då kommer det bli bra”.

 

Men sedan åkte jag och jobba och tankarna försvann, jag kände mig upprymd och glad. Kanske var det för att jag hade tänkt lite negativt innan. Alltså jag hade ätit något i alla fall men inte så bra mat, men min mage förvalta det på ett bra sätt så att slutprodukten blev varken hård eller lös, utan helt perfekt. Enkel att få ut, så att säga.

 


Tips: ta aldrig ut linserna när du är kissnödig, eller ännu bättre, bli inte kissnödig. Kissa innan du blir kissnödig OCH allergiska besvär kan faktiskt vara sexigt!!!!!!!!


kul


alltrig ensam

 

texten har inget me låten å göra. passar bara väldigt bra till nattafunderingar ja besitter


 


mörkret

faller blygsamt när nattens dofter omfamnar oss

mig

musiken ändrar takt, känsla, form

innebörd

men innan natten är här

faller mörkret


ibland

Det finns ingen lögn jag hellre vill höra än sanningen,

eller nää, de finns ingen sanning jag hellre vill höra än lögnen.

Kan du inte va tyst nu

Jag startar helt enkelt denna bloggen från idag. 15 juli 2011. Och detta är vad som händer idag. Låten betyder otroligt. Vågar fan inte öppna käften. Ne men den är fan sann. Snälla var tyst ibland.
Dagens tanke är således att en syster är det bästa som finns eller aah, lökringar är gott också. Men syrror är fina. Hon förklarade enkelt hur man gjorde en ny email. Och då kan jag skriva av mej lite. Minst 1 inlägg varje dag. En tanke jag tänker, en reflektion över tanken och en slutsats.
Och SEN ska jag vara tyst.

RSS 2.0