blivit jagad av snuten för dig har jag låtsas jag gräver min grav för dig varit vilsen på djupet

en brygga med minnen, en sol en vind, en suddig natt som lika gärna kunde kvitta, kvitton, ser en kind och tänker på den där satans kinden som inte spelar någon roll, får någonting och tänker ja. det är bra

-

helvete. en huvudvärk och en känsla av att varabara. fel. en bild på ett socialt medie och det högg till i mig. samma ansiktsuttryck som var mitt. i hjärtat.

situationen

jag drömde även att jag var i London. På en spårvagn och jag tappade alla mina väskor och såg någon jag kände och hamnade på en obehaglig klubb och jag kunde inte KONTROLLERA SITUATIONEN

tragiskt magiskt

jag tänker på en ensamhet vid en stuga vid ett vatten

en annan natt

En annan natt drömde jag att han andades i mitt öra och jag sa sluta, du får mig att tro att jag drömmer och han sa, varför skulle du drömma och jag sa för att det här kommer aldrig hända igen. det är inte samma känsla. Jag vaknade och hade rysningar i nacken hela dagen. det borde varit av obehag.

det dom aldrig nämner

..och på att orden är det finaste jag har och det finns en anledning till det

i

det är alltid lika spännande att försöka komma in på bloggen eftersom att jag inte har en aning om vad lösenet är. därför får texterna mer mening...? mamma försökte tvångsmata mig och jag blev arg. vi var vid sjön dör vi brkade skratta. jag glömde skicka ett sms, glömde reflektera. tänkte på fett och fick det. fortsätter vara destruktiv. utsätta mig för det jag mår .. imorgon kommer jag ha skrivit halva första delen av lokaltidningen.

sgdvc

Det flög en mås ovanför mitt huvud. Jag var på en klippa vid ett vatten med andan i halsgropen.

det är ju pengar i alla fall

jag ville cykla hem ensam med hög musik på cykelvägen. En kille med glipa mellan tänderna stannade på sin moppe och trodde att jag var imponerad. Det var jag inte, men han envisades ändå med att vi skulle prata. Jag hörde inte något om vad han sa förutom om vad han tyckte om att jag arbetade med gamla. Torkar du dom och så? Är det inte äckligt? Då sa jag att de är människor som vilka som helst och tittade demonstrativt in i ett grönt snår. Han sa att jaja, det är ju pengar i alla fall.

samma gata som ändrar färg

på en brygga. i blått ljus. i en korvkö som kanske glittrar. på ett dansgolv. bland husen. på någons rygg. tittandes på stjärna på väg bort. på en balkong med en cigarett och en soluppgång. dofter från nya kroppar. samma gata som ändrar färg.

RSS 2.0