Kapporeja

"jag tror att det är meningen att man ska få namnge blommor och få vara kreativ. det är mer meningsfullt än det som blir serverat." Typ så sa Laleh, och det var fint om 7 min börjar p3guldgalan på svtplay, ska bli kul att seee, idag har jaggjort ett viktigt bra. igår revs det upp sår och det låter så place de Clichy.

for some reason i can INTE explain

NÄÄÄEEH. jag har blivit vuxen för snabbt jag kommer inte ihåg vart jag har varit eller vart jag har varit på väg. jag saknar allt det där som jag hatade OCH JÄVLA FUCKING FINGERAVTRYCK på glasögonen. Har ont i ländryggen av för mycket stillasittande och dagarna blir en dimmig rök. Läser en bok i hopp att att hitta något. Hjärtat slår i fel takt. Tänker på två armar jag kan vila i men inte vågar lite på. som om dom skulle göra mig hela. Det är ett år sedan och allt kommer ändå ikapp mig. Som om ett år vore ett hamsterhjul och alltid samma sak, som om det skulle betyda någonting. NEJ, nu ska jag borsta tänderna för det måste man, tvångskolla på mig själv i spegeln, konstatera att jag luktar svett, och BLUNDA tills jag måste ÖPPNA ögonen. På återseende.

young and beautiful

Röker en cigarett på balkongen. Glasögonen har fingerfläckar och mina ben är såriga och blåa. Jag tänder tändstickan och lågan flyger iväg, fångar den och inhalerar den i min kropp. Jag fimpar i ett vattenfyllt glas och vinden tar tag i min hud och försvinner ut mot det glittrande fönstret. Flyger i det kalla, svävar i dofterna. Mansrösterna skrattar och jag omfamnas av det jag inte ser. Efteråt diskar jag glaset noggrant.

RSS 2.0