när skrivandet get ångestkänslor o armarna och springandet ger andnöd

gangs

en brusande dator. ett tungt huvud. leendes människor. svett som avdunstar från kroppar. röster som försvinner i musiken.
ewewew

ds

hon står vid dörren. tvekar. tänker på smset. bestämmer sig för att dra. Även om det betyder 200 färre tecken i artikeln, Hon bryr sig inte. solen skiner och hon ber honom ringa upp. Som vanligt. hon kör olagligt. Hon får ett sms. "du behöver inte stressa med maten". That's it.

så tänkte ja twittra men gjorde inte det för det kanske var provocerande, förövrigt går det jävligt fort för mig att skriva nu förtiden

jaha tänker slå på stort å ha på mig shorts idag så upptäcker ja att alla shorts från förra sömmarn är ca 2 strl för storaaa

trycktrycktryck

kli i knävecket. kramp i ryggen. Klockan slår 22:42 och det är meningen att man ska sova men berättelser som inte går att stoppa dyker upp. hjärnan aktiveras. Kliet i knävecket försvinner. Krampen i ryggen förvärras.

absint av hopp

Jag tänker mer på första gången jag grät över oss. Jag satt i en bil som guppade den ojämna vägen på södra Indiens landsbygd. Såg ut över soluppgången. Människor som bar vattenmeloner i skottkärror, barn som sov på gatorna, rök från gathörnen. Jag lyssnade på musik och mitt hjärta skrek efter dig. Det fanns ingen annan någonsin på denna jord som jag skulle kunna berätta för om vad jag har sett. Det fanns ingen annan på denna jord som jag skulle kunna se en framtid med. Världen var under mina fötter, den var min. Men vem var jag här utan han? Tårarna rann mot bilfönstret men avdunstade snabbt i hettan.

sigh no distance

HE.HE.
fan va bra du ser ut
hehe fast nä försökte boke optikertid idag å de va flera veckor väntetid. Är peppppppppppppppppppp på
Ja?

detta drömmer jag om på nätterna

Att ja sveper en hel flaska rövin och kommer hem 06.00 på morgonen och springer en mil efteråt.
Ledig.

rim om lim

jag duschar varje dag numera
för jag luktar lera
ont i axlar och knän
i skaraborgs län
hejdå

malgint

rensat bort grejer som säger för mycket om mitt liv. fått ett jobb med månadslön i en ort utan buller. det är ansvar som möter rosa tapeter. 90-skyltar och rinnande ögon.

RSS 2.0